Compromisos

Mediambient

A Gregori Motor Boxes estem plenament compromesos amb el mediambient, tots els residus que es generen en la reparació i manteniment dels vehicles son degudament tractats per gestors autoritzats, impedint que s'alliberin milions de tones de CO2 a l'atmosfera.

Qualitat, Tracte i Compromís

La qualitat és dins el nostre ADN, durant el nostre dia a dia treballem amb la màxima qualitat, perquè al volant amb la seguretat no s'hi juga. A més, t'oferim un tracte proper, amb un somriure, perquè et sentis com a casa. Aquests són els nostres compromisos.

Missió Empresa

Esforç

Empresa amb ADN 100% local, el futur passa per consumir en empreses que generin valor en el territori.

Innovació

Líders nacionals en innovar nous procediments i eines informàtiques pel sector.

Evolució

Més de 50 anys evolucionant i amb la incorporació de la tercera generació empenyent la nostra il·lusió per la feina ben feta.

Més de 50 anys al seu servei

De Pneumàtics Gregori a Gregori Motor BoxesPneumàtics Gregori va ser fundada l'any 1966 pels germans Aliagas Cerrada, actualment està al seu davant la segona i tercera generació.

Està present a 2 localitats Reus i Tarragona.

La seva activitat principal és el manteniment general de l’automòbil ( pneumàtics, frens, olis, amortidors..). Gregori Motor Boxes treballa per ser líder en el seu sector, així com perquè tot l’equip humà que el composa es senti realitzat i pugui compaginar la vida laboral amb la familiar.

El nostre equip treballa amb un constant esperit de superació i responsabilitat, amb el principal objectiu que és la satisfacció de Vostè.Esforç, Innovació i Evolució.


Grego Aliagas Llurba

Gerent

T. 977 312 009

grego.aliagas@pgregori.com

-- -- -- --